بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

نتانیاهو: ۹۵ درصد مشکلات امنیتی اسرائیل از ایران ناشی می‌شود

نتانیاهو: ۹۵ درصد مشکلات امنیتی اسرائیل از ایران ناشی می‌شود بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه مدعی شد که ۹۵ درصد از مشکلات امنیتی رژیم تحت امر او از ایران ناشی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر نتانیاهو در «همایش امنیتی و دفاعی اسرائیل» که نشستی با حضور مقام‌های ارشد جنگی رژیم صهیونیستی است گفت: «روشن است که ۹۵ درصد از مشکلات امنیتی اسرائیل از ایران ناشی می‌شود.»

تحلیلگران مسائل غرب آسیا در ماه‌های گذشته خروج آمریکا از این منطقه که یکی از پیامدهای افول این کشور در صحنه بین‌المللی به شمار می‌رود را از جمله مهم‌ترین چالش‌های امنیتی پیش روی رژیم صهیونیستی قلمداد کرده‌اند.

این تحولات افزایش نگرانی‌های رژیم صهیونیستی در خصوص احتمال افزایش قدرت و نفوذ ایران در منطقه را به همراه داشته است.

نتانیاهو گفت: «ما با تلاش‌های ایران جهت کلید زدن یک کارزار چندجبهه‌ای علیه خودمان مواجه هستیم. دستور من به ارتش اسرائیل و دستگاه‌های امنیتی این است که برای یک کارزار در چند جبهه آماده باشید... اگر به چنین چیزی نیاز داشته باشیم می‌توانیم آن را انجام دهیم.»

اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ساعاتی بعد از آن مطرح شد که جنگنده‌های این رژیم در عملیاتی موسوم به «سپر و پیکان» مناطق مختلفی از نوار غزه را هدف قرار دادند.

وزارت بهداشت نوار غزه صبح امروز اعلام کرد در این حملات ۱۳ نفر به شهادت رسیده و ۲۰ نفر از جمله چند زن و کودک مجروح شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار